• emailSnelle huuraanvraag

  phone +32 (0)56 / 222 111

  email Prijslijst 2019.V2

  Stipte levering op locatie

  De logistieke ervaring die we in 4 decennia wisten op te bouwen, staat garant voor een stipte levering van de bouwmachines op uw locatie, zowel in binnen- als in buitenland. Wij passen ons aan aan de planning van uw werf en niet andersom!

  Meer

  Ons technisch team

  Een twintigkoppig team van bedreven service-techniekers staat klaar om u verder te helpen met info en advies over onze bouwmachines of met een snelle interventie op uw werf. Zo wordt elk mogelijk oponthoud tot een absoluut minimum beperkt.

  Meer

  Grensoverschrijdend

  Naast de Belgische hoofdzetel in Marke beschikt Duma Rent over een volledig uitgebouwde vestiging in het Franse Dunkerque. Daarnaast zijn er verschillende depots verspreid over beide landen. Zo kunnen wij u steeds optimaal van dienst zijn.

  Meer

  Werfadvies

  Indien gewenst komen wij graag bij u op werfbezoek. Zo kunnen wij het juiste advies geven om de werken op de meest veilige en financieel interessante manier uit te voeren én kunnen wij ook een offerte op maat aanbieden.

  Meer

  Online prijsaanvraag

  U kunt ons volledige verhuuraanbod eenvoudig raadplegen op deze website. Kies de gewenste machine, selecteer de benodigde toebehoren en verzend uw aanvraag. Wij bezorgen u dan snel een gepaste offerte. 

  Meer
  VCA

  Over Duma Rent

  Welkom bij Duma Rent, uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie. Wie een betrouwbare partner zoekt voor het huren van allerhande machines, zowel op korte als lange termijn, is bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan recente en perfect onderhouden verreikers, schaarliften, heftrucks, hoogwerkers, wielladers en andere bouwmachines. Scherpe prijzen, snelle leveringen, een VCA-certificering, een uitmuntende service en een ruime keuze vormen de stevige pijlers waar ons bedrijf op steunt.

  Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of om een huuraanvraag te doen.

  Meer

  Schaarlift te koop uit verhuur

  Schaarlift electrisch Genie GS2032 - Hefhoogte 8,1m - Bouwjaar 2016 - Aandrijving batterij

  Meer informatie

  Heftruck te koop uit verhuur

  Heftruck Toyota 2,5 Ton - Diesel - Hefhoogte 4,7m - Type 02-8FDF25

  Meer informatie

  Grote heftruck te koop uit verhuur

  Heftruck 16 ton Hyster - H16XM-1200 - Hefhoogte 5,5 m - Bouwjaar 2016 - Aandrijving diesel

  Meer informatie

  Minigraver op rupsen te koop uit verhuur

  Minigraver Kubota U55-4 - Bouwjaar 2014 - Aandrijving diesel

  Meer informatie
  phone«