• Algemene huurvoorwaarden

  Onze toestellen mogen niet op de openbare weg geplaatst worden, tenzij de huurder hiervoor de nodige vergunning heeft verkregen of de machine werd uitgerust met een nummerplaat op vraag van de huurder. De machines mogen door de huurder enkel van bestemming verplaatst worden na schriftelijke toestemming van de verhuurder.

  Wij leveren de machines met een volle brandstoftank, het bijvullen van brandstof of vervangen van een gasfles wordt gefactureerd aan de huidige marktprijzen.

  De huurprijs per dag omvat 7 draaiuren van de machine. Extra werkuren worden aan dagprijs gedeeld door zeven aangerekend per uur.

  Huren bij Duma Rent gebeurt op basis van 5 werkdagen per week. Indien u de machines ook gebruikt in het weekend, dient dit gemeld te worden. Deze extra dagen worden dan ook in rekening gebracht bij de facturatie. 

  Er zal een reinigingskost en een milieuheffing in rekening worden gebracht indien de machine vuil is of vol aarde terugkeert. 

  De transportkosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs, deze worden bij het afsluiten van de huurovereenkomst bepaald.

  Vanaf 1 april 2016 heeft de overheid beslist om een nieuw systeem betreffende kilometerheffing in te voeren. Er zal vanaf die datum een extra bedrag van 7€ per rit bij levering en afhaling op de factuur verschijnen. 

  De prijzen vermeld op de website zijn exclusief BTW

  Er is een mogelijkheid tot betaling met Bancontact en VISA in onze burelen te Marke. 

  Via onderstaande link kunt u onze algemene verhuurvoorwaarden en de algemene interprofessionele voorwaarden consulteren.

  phone«