• verhuur machines
 • hoogwerkers verhuur
 • Duma Rent Academy: opleidingen voor heftrucks, verreikers, hoogwerkers.

  Wenst u een heftruckopleiding te volgen of zou u graag een verreiker of hoogwerker kunnen besturen? Naast verhuur en verkoop van machines levert Duma Rent ook geldige attesten af voor bedieners en bestuurders van bouw- en industriemachines. In de Duma Rent Academy kunnen de huurders van heftrucks, verreikers, hoogwerkers en andere grondverzetmachines via een dagopleiding hun werknemers een geldig certificaat of diploma bezorgen.

  Wie geeft de heftruckopleiding?

  Voor het geven van de heftruckopleiding of de andere scholingen, beschikt Duma Rent over ervaren, erkende instructeurs en over de nodige faciliteiten om specifieke opleidingen te verzorgen voor een veilig en correct gebruik van de gehuurde machines. De opleidingen worden verzorgd in samenwerking met keuringsorganisme BTV (Technisch Bureau Verbruggen).

  Waar vindt de heftruckopleiding plaats?

  De Duma Rent Academy die de opleiding voor het bedienen van een verreiker, hoogwerker of heftruck verzorgt, bevindt zich op onze bedrijfssite te Marke en beschikt over eigen leslokalen met bijhorend proefterrein. De theoretische opleiding vindt plaats in de voormiddag, gevolgd door het praktisch gedeelte op het speciaal aangelegde parcours. De opleidingsgroepen bestaan uit maximaal ongeveer 8 cursisten, wat een persoonlijke begeleiding mogelijk maakt.

  In onderlinge afspraak kan de heftruckopleiding ook bij u ter plaatse gebeuren.

  Waarom een opleiding heftruck, verreiker of hoogwerker volgen?

  De Duma Rent heftruck opleiding leidt tot een geldig certificaat wat borg staat voor een correcte, vlotte en veilige bediening van de machines. Dankzij deze heftruck opleiding worden minder ongevallen veroorzaakt en voorkomt u schade of slijtage aan de machines.

  phone«