• Het succesverhaal van uw verhuurspecialist

    In 2007 werd Duma Rent opgericht als de verhuurdivisie van Duma Forklifts, die reeds sinds 1968 bestond en op heden uitgegroeid is tot een internationale speler op de markt van de verkoop van vorkheftrucks en machines voor bouw en industrie. 

    Waar Duma Forklifts zich op de verkoop richt, spitst Duma Rent zich toe op de verhuur van machines voor bouw en industrie. De eerste vestiging bevond zich in het Franse Dunkerque en werd wegens het grote succes vrij snel gevolgd door een Belgisch verhuurfiliaal langs de E17 te Marke.

    Sinds haar oprichting heeft Duma Rent zich ontpopt tot dè specialist in de verhuur van recente kwalitatief hoogstaande bouw- en industriemachines van diverse topmerken voor korte, langdurige of uitzonderlijke projecten. Duma Rent beschikt daarenboven over een eigen transport- en interventiedienst, genaamd Duma Trans, die dag en nacht klaarstaat om de huurmachines bij onze klanten af te leveren, op te halen en eventuele problemen snel en accuraat op te lossen. Bovendien beschikt Duma Rent over een VCA-certificaat. 

    In de toekomst willen we Duma Rent verder uitbouwen en onze nabijheid versterken met bijkomende verhuurdivisies in binnen- en buitenland, en dit a rato van 1 filiaal om de twee jaar.

    phone«