• Werknemers aan het woord

  Enkele getuigenissen van onze medewerkers:

  Heleen

  "Mijn job bij Duma Rent is mijn eerste job en dus mijn vuurdoop in de bedrijfswereld. Ik werd direct goed omringd door collega’s en kon me snel integreren in de ‘Duma familie’. Ondertussen maak ik reeds 3 jaar deel uit van het verhuurteam van Duma Rent.
  Binnen de verhuurdienst van Duma Rent zijn geen 2 dagen dezelfde, er zijn steeds nieuwe uitdagingen en projecten waarbij je de vrijheid krijgt om zelf een oplossing uit te werken. De variatie in de job in combinatie met een toffe groep collega’s maken Duma Rent voor mij een hele fijne werkplek."

  Virginie

  "Ettelijke jaren geleden ging ik bij Duma Group aan de slag als verantwoordelijke logistiek. De dynamische bedrijfscultuur geeft me de kans om continu bij te leren en zorgt ervoor dat ik nog elke dag met volle overtuiging en groot enthousiasme kom werken.
  Samen met de collega’s vormen we een sterk team dat elkaar perfect aanvult, een van de absolute vereisten om het familiale bedrijf dat Duma is, verder te laten uitgroeien tot wereldspeler."

  Niels

  "Onze klanten de perfecte machines aanraden voor het uitvoeren van zelfs hun meest complexe opdrachten, dat is misschien het moeilijkste, maar meteen ook het meest interessante aan mijn job als field accountmanager bij Duma Rent. Interesse in machines heb ik altijd al gehad. Dat, aangevuld met de veelvuldige sociale contacten, telefonisch, maar ook op werven, maakt deze job voor mij iedere dag opnieuw tot een afwisselende en boeiende uitdaging.
  Ik ben de heren Stephan Debrabandere en Piet De Craemer dan ook heel dankbaar dat ze me de kans gaven om bij Duma Rent, een familiaal bedrijf in volle expansie, aan de slag te gaan en er mijn talenten verder te ontwikkelen." 

  Gino

  "Waarom ik graag werk bij Duma Rent? Mijn eerste vraag was: hoeveel pagina’s wil je, het is teveel om neer te pennen op een paar regels. Ik ben een oud gediende in de verhuur en heb al bij verschillende huurbedrijven gewerkt, maar bij Duma Rent voelde dit anders aan: je gaat niet werken, maar je bereikt iets. Als een klant zegt “dank voor de hulp“ dan geeft dit een voldoening. En natuurlijk is er nog het wederzijds respect tussen de zaakvoerder en de werknemers, dit telt voor mij enorm. Ik kan dus alleen maar zeggen: kom ons team versterken want samen bereiken we nog meer! Duma Rent, ik voel me er thuis!"

  phone«