• Duma Rent: Verkoop uit Verhuurvloot: Heftruck te koop, Verreiker te koop, Graafmachine te koop, Bobcat te koop
 • Schaarlift te koop uit verhuur

  Schaarlift electrisch Genie GS2032 - Hefhoogte 8,1m - Bouwjaar 2016 - Aandrijving batterij

  Meer informatie

  Heftruck te koop uit verhuur

  Heftruck Toyota 2,5 Ton - Diesel - Hefhoogte 4,7m - Type 02-8FDF25

  Meer informatie

  Grote heftruck te koop uit verhuur

  Heftruck 16 ton Hyster - H16XM-1200 - Hefhoogte 5,5 m - Bouwjaar 2016 - Aandrijving diesel

  Meer informatie

  Minigraver op rupsen te koop uit verhuur

  Minigraver Kubota U55-4 - Bouwjaar 2014 - Aandrijving diesel

  Meer informatie

  Verkoop uit huurvloot: tweedehands heftrucks, verreikers en andere machines te koop.

  Bent u op zoek naar een tweedehands heftruck, een tweedehands verreiker of een andere jonge tweedehands machine? Kijk dan even of er bij Duma Rent een tweedehands heftruck of een andere tweedehands machine te koop staat. Bij Duma Rent staat er altijd wel een degelijke tweedehands heftruck te koop. Naast de verhuur van machines, verkoopt Duma Rent ook jonge tweedehands machines die uit de verhuur komen. 

  Recente machines te koop uit onze verhuurvloot

  Via onze formule “Verkoop uit verhuurvloot”, kan u goed onderhouden en perfect werkende machines uit onze verhuurvloot kopen. U vindt er niet alleen tweedehands heftrucks te koop maar ook jonge tweedehands bobcats, verreikers, dumpers, kranen en andere bouwmachines. Door ons steeds verder groeiend verhuurpark beschikt Duma Rent immers over een grote verscheidenheid aan recente machines van uiteenlopende merken, modellen en uitvoeringen in hoogwerkers, verreikers, grondverzetmachines en heftrucks. Zo kunt u zich een tweedehands heftruck, een tweedehands kraan of andere bouwmachine aanschaffen tegen interessante voorwaarden.

  Tweedehands machines in topconditie te koop!

  Onze interne onderhoudsdienst houdt alle machines in topconditie en maakt dat ze voldoen aan de hoogste eisen qua onderhoud en certificering. Omdat het machinepark constant vernieuwd wordt, krijgt u zo de kans om een gebruikte machine aan te schaffen aan een scherpe prijs. Verkochte machines worden vóór levering extra nagezien op hun optimale en veilige werking en ze zijn voorzien van een keuringsattest en van de noodzakelijke onderhouds- en bedieningsboeken. U vindt hier zeker een tweedehands machine die voldoet aan uw noden en die past binnen uw budget.

  Tweedehands machine kopen? Contacteer ons!

  Wilt u één van onze tweedehands heftrucks kopen? Of bent u geïnteresseerd om onze jonge tweedehands verreikers, dumpers of andere bouwmachines te kopen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over de verkoop van ons gebruikt materieel. U vindt ons inlichtingenformulier hier

  phone«