Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Verkoop uit huurvloot
Duma Rent BVBA

Torkonjestraat 23
8510 Marke
BelgiŽ

Tel.: +32 (0)56 222 111
Fax: +32 (0)56 71 61 41
info@dumarent.be

Verkoop uit huurvloot

Verkoop uit huurvloot: tweedehands heftrucks, verreikers en andere machines te koop.

Bent u op zoek naar een tweedehands heftruck, een tweedehands verreiker of een andere jonge tweedehands machine? Kijk dan even of er bij Duma Rent een tweedehands heftruck of een andere tweedehands machine te koop staat. Bij Duma Rent staat er altijd wel een degelijke tweedehands heftruck te koop. Naast de verhuur van machines, verkoopt Duma Rent ook jonge tweedehands machines die uit de verhuur komen. 

Recente machines te koop uit onze verhuurvloot

Via onze formule “Verkoop uit verhuurvloot”, kan u goed onderhouden en perfect werkende machines uit onze verhuurvloot kopen. U vindt er niet alleen tweedehands heftrucks te koop maar ook jonge tweedehands bobcats, verreikers, dumpers, kranen en andere bouwmachines. Door ons steeds verder groeiend verhuurpark beschikt Duma Rent immers over een grote verscheidenheid aan recente machines van uiteenlopende merken, modellen en uitvoeringen in hoogwerkers, verreikers, grondverzetmachines en heftrucks. Zo kunt u zich een tweedehands heftruck, een tweedehands kraan of andere bouwmachine aanschaffen tegen interessante voorwaarden.

Tweedehands machines in topconditie te koop!

Onze interne onderhoudsdienst houdt alle machines in topconditie en maakt dat ze voldoen aan de hoogste eisen qua onderhoud en certificering. Omdat het machinepark constant vernieuwd wordt, krijgt u zo de kans om een gebruikte machine aan te schaffen aan een scherpe prijs. Verkochte machines worden vóór levering extra nagezien op hun optimale en veilige werking en ze zijn voorzien van een keuringsattest en van de noodzakelijke onderhouds- en bedieningsboeken. U vindt hier zeker een tweedehands machine die voldoet aan uw noden en die past binnen uw budget.

Tweedehands machine kopen? Contacteer ons!

Wilt u één van onze tweedehands heftrucks kopen? Of bent u geïnteresseerd om onze jonge tweedehands verreikers, dumpers of andere bouwmachines te kopen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over de verkoop van ons gebruikt materieel.


YOUCA Action Day !!

21 oktober 2021. Dan doen wij, Duma Rent, mee aan de jaarlijkse YOUCA Action Day. Ieder jaar engageren zich meer dan 15.000 leerlingen om op die dag, tijdens de schooluren, te gaan werken. Hun loon, 55 euro per leerling, gaat naar sterke jongerenprojecten wereldwijd.

Lees meer

Matexpo, een geslaagde editie!

Van 8 tot 12 september 2021 ging ‘Matexpo’, de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel door in Kortrijk Xpo. Net als in 2019, waren ook wij van Duma Rent weer van de partij!

Lees meer

Dumagazine 18

De 18de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer