Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638

HUREN BIJ DUMA RENT

Algemene huurvoorwaarden

Onze toestellen mogen niet op de openbare weg geplaatst worden, tenzij de huurder hiervoor de nodige vergunning heeft verkregen of de machine werd uitgerust met een nummerplaat op vraag van de huurder. De machines mogen door de huurder enkel van bestemming verplaatst worden na schriftelijke toestemming van de verhuurder.

Wij leveren de machines met een volle brandstoftank, het bijvullen van brandstof of vervangen van een gasfles wordt gefactureerd aan de huidige marktprijzen.

De huurprijs per dag omvat 7 draaiuren van de machine. Extra werkuren worden aan dagprijs gedeeld door zeven aangerekend per uur.

Huren bij Duma Rent gebeurt op basis van 5 werkdagen per week. Indien u de machines ook gebruikt in het weekend, dient dit gemeld te worden. Deze extra dagen worden dan ook in rekening gebracht bij de facturatie. 

Er zal een reinigingskost en een milieuheffing in rekening worden gebracht indien de machine vuil is of vol aarde terugkeert. 

De transportkosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs, deze worden bij het afsluiten van de huurovereenkomst bepaald.

Vanaf 1 april 2016 heeft de overheid beslist om een nieuw systeem betreffende kilometerheffing in te voeren. Vanaf deze datum verschijnt er bijgevolg een extra bedrag van € 10 per rit bij levering en afhaling op de factuur. 

De prijzen vermeld op de website zijn exclusief BTW

Er is een mogelijkheid tot betaling met Bancontact en VISA in onze burelen te Marke. 

Via onderstaande link kunt u onze algemene verhuurvoorwaarden consulteren.


Dumagazine 16

De 16de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

NIEUW: CMC spinrupshoogwerkers

Duma Rent kocht 10 spinrupshoogwerkers bij de Italiaanse fabrikant CMC. Deze machines kunnen zowel met Kubota dieselmotor of elektrisch via het stroomnet worden aangedreven.

Lees meer

NIEUW in ons gamma: de transporter KUBOTA RTV900X

Dit robuuste en comfortabele voertuig biedt plaats aan 2 personen en heeft een laadbak die tot 500 kg aan materiaal kan vervoeren + een trekhaak voor aanhangwagens (trekvermogen van max 1 ton).

Lees meer