Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Bobcat Mini-wielladers
Op banden
Tonnage Breedte Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Tonnage : 1.3 ton
Tonnage : 2.385 ton
Tonnage : 2.686 ton
Tonnage : 3.8 ton
Op rupsen
Tonnage Breedte Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Tonnage : 2.2 ton
Tonnage : 2.789 ton
Tonnage : 3.5 ton
Tonnage : 4.445 ton
Tonnage : 5.8 ton
Mini-wielladers worden gebruikt voor het laden van materialen, voor ophogingen en nivelleringswerken, voor het verplaatsen van materialen en voor opkuiswerken. Specifieke toebehoren zoals borstel, palletvork, mestvork... zijn beschikbaar. Voor info over de juiste aanbouwstukken en accessoires, klik op het typenummer in de linkerkolom.

Een Bobcat of mini-wiellader huren?

Bent u op zoek naar een mini-wiellader of een Bobcat om te huren? Dan vindt u bij Duma Rent zeker de mini-wiellader die u wenst! Wij verhuren een breed gamma aan compactwielladers van het gerenommeerde merk Bobcat. Duma Rent beschikt over Bobcats op banden en op rupsen met tonnages van 1,3 tot 4 ton en werkbreedtes van 90 tot 170 cm.

U kan onze miniwielladers en hun toebehoren huren voor korte of lange periodes. Onze transportdienst staat dag en nacht klaar om uw gehuurde compactlader of Bobcat op tijd bij u af te leveren en terug op te halen.

Waarom een Bobcat huren?

De miniwielladers, compactladers of Bobcats worden voornamelijk gehuurd en gebruikt voor het laden, verplaatsen of opkuisen van diverse materialen. Daarnaast worden ze ook ingeschakeld bij grondwerken zoals ophogingen en nivelleringswerken.

Afhankelijk van het type werk, kan u bij elke miniwiellader ook diverse soorten van accessoires of toebehoren huren zoals een veegborstel, een palletvork of een mestvork.

Welk type van miniwiellader of Bobcat huren?

Duma Rent verhuurt miniwielladers en Bobcats in alle vormen en maten. Afhankelijk van de ondergrond, kan u in eerste instantie kiezen tussen een Bobcat op banden of n op rupsen. Banden zijn beter op egale ondergrond terwijl rupsen gemakkelijker zijn op ruwere en modderige ondergronden.

Hebt u slechts een smalle doorgang? Huur dan een Bobcat met een rijbreedte van slechts 90 cm. Hebt u meer ruimte dan kan u opteren voor een miniwiellader met een rijbreedte tot 170 cm. In laatste instantie varieert ook het gewicht van de Bobcats van 1,3 tot 4 ton.

Hoe kan ik een miniwiellader of Bobcat huren?

In het onderstaande overzicht kan u het volledige gamma aan miniwielladers raadplegen die Duma Rent verhuurt. Naast het type van Bobcat, wordt hier eveneens het gewicht, de rijbreedte en de prijzen geafficheerd. In de eerste kolom wordt vermeld of de miniwiellader banden of rupsen heeft.

Als u op het type klikt, komt u terecht op de detailpagina van elke Bobcat. Daar vindt u naast de technische fiche en de handleiding ook de mogelijkheid om een prijsaanvraag in te dienen.

Bent u niet zeker welke Bobcat of compactwiellader u nodig hebt? Neem dan contact op met onze verhuurdienst op 056 222 111 of vul ons contactformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren en samen met u zoeken naar de Bobcat die best aan uw wensen voldoet.

Naast ons ruim aanbod aan miniwielladers en Bobcats, kan u bij Duma Rent ook grotere knikwielladers huren. Ook voor andere bouw- en grondverzetmachines kan u bij Duma Rent terecht. Bekijk ook even de dumpers, walsen, graafkranen en mini-gravers die Duma Rent verhuurt.

Praktische tips bij het huren

Bij uw aanvraag om een machine te huren, kunnen wij u sneller en gerichter helpen als u zich vooraf reeds volgende vragen hebt gesteld:

 • Welke toepassing?
  (Wat wil ik precies met de machine doen? Zal ik deze binnen of buiten gebruiken? Wat is de samenstelling, het volume en het gewicht van de last?)
 • Welke ondergrond?
  (Hard of zacht, vlak of oneffen?)
 • Welke ruimte?
  (Kan ik vlak naast of onder de werkplek staan? Hoeveel vrije ruimte is er rond de werkplek? Wat is de hoogte van en de horizontale afstand tot de werkplek? Moet er over hindernissen heen gewerkt worden?)
 • Welke beperkingen?
  (Wat is de breedte van de toegang, de doorrijhoogte en de draagkracht van de ondergrond?)
 • Welke werkplek?
  (Betreft het een private werf of een openbare weg? Dit is van belang voor het eventueel voorzien van een nummerplaat, van een aangepaste verzekering en voor het vereiste rijbewijs.)

Geef uw reservatie enkele dagen op voorhand door, zodat de levering van uw machine tijdig kan worden ingepland.

De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tot de werkplek en van het type van de gehuurde machine. Aarzel niet om de juiste transportprijs aan te vragen.

Indien gewenst komen wij graag bij u op werfbezoek, zodat we het juiste advies kunnen voorzien om de werkzaamheden op de meest veilige en economisch interessante manier uit te voeren. Zo kunnen wij ook een gepaste offerte op maat aanbieden.

Huurtarieven Bobcat of miniwiellader

Voor de kosten voor het huren van een Bobcat of miniwiellader, raadpleegt u het schema hierboven. Hier in vindt u de dag - en weekprijzen. De verhuur prijs van een miniwiellader of Bobcat verschilt naar maat en merktype van de wiellader of Bobcat.

De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tot uw werkplek en het type van de gehuurde machine. Aarzel geen moment en vraag om de transportprijs voor de Bobcats.

duma rent