Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Grote heftrucks
Hefcapaciteit Extra veld Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
16,0 Ton Hyster H16X
16000 kg. 0,5 m €380 €1430 € 1145/w.
Hefcapaciteit : 16000 kg
Hefhoogte : 5000 mm
Hefcapaciteit : 16000 kg
Hefhoogte : 5500 mm
Deze grotere heftrucks worden vooral buiten ingezet voor het laden, lossen, opslaan en verdelen van volumineuze lasten en goederen. beschikbaar in diverse hefhoogtes en laadvermogens vanaf 10 tot meer dan 20 ton (op aanvraag). Voor lange vorken en andere specifieke aanbouwdelen en accessoires, gelieve ons te contacteren.

Grote heftruck huren?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat grote heftrucks verhuurt? Dan is Duma Rent uw ideale partner! Wij verhuren naast onze gewone heftrucks ook grotere vorkheftrucks. Onze grote heftrucks zijn ideaal voor het laden en lossen van zware en volumineuze lasten en goederen. U kan bij Duma Rent grote heftrucks huren voor korte en lange periodes. Onze grote heftrucks van topmerken zoals Hyster of Kalmar hebben hefcapaciteiten van 10 tot 20 ton. Onze transportdienst staat altijd klaar om de grote heftrucks tijdig en snel bij u af te leveren en op te halen. Onze grootste heftruck met een hefvermogen van 20 ton dient wel met uitzonderlijk vervoer ter plaatse gebracht te worden.

Waarom een grote heftruck huren?

De grote heftrucks worden ingeschakeld wanneer er grotere, zwaardere en volumineuze lasten of goederen moeten geladen en gelost worden. Waar de gewone heftrucks slechts een hefcapaciteit tot 7 ton hebben, kan een grote vorkheftruck lasten van 10 tot 20 ton torsen. De diverse grote heftrucks verschillen ook op het vlak van hefhoogte. U kan eveneens speciale lange vorken, specifieke aanbouwdelen of accessoires huren voor de diverse types van grote heftrucks die Duma Rent verhuurt.

Hoe kan ik een grote heftruck huren?

Hierboven vindt u een overzicht van de diverse grote heftrucks die u kan huren bij Duma Rent. Naast het type vindt u in de onderstaande tabel ook de hefcapaciteit en de huurprijzen. Als u op het type van de grote heftrucks klikt, komt u op een detailpagina terecht. Op deze pagina kan u de technische fiche raadplegen en een prijsaanvraag invullen. Als u nog extra informatie wenst over de grote heftrucks, dan kan u onze verhuurdienst altijd contacteren via het nummer 056 222 111 of ons contactformulier invullen.

U kan niet alleen een grote heftruck huren bij Duma Rent maar ook tal van andere vorkheftrucks. Ontdek ook ons gamma aan gewone heftrucks, semi-industriŽle vorkheftrucks, alle terrein heftrucks, stapelaars, reachtrucks en verreikers.

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een grote heftruck

  • U zou graag een grote heftruck huren? Bekijk dan ook even onze praktische tips bij het huren. 
  • Met onze verzekering kan u een grote heftruck huren met een gerust gemoed! 
  • U gaat een grote heftruck huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.

duma rent