Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638

HUREN BIJ DUMA RENT

Algemene huurvoorwaarden

Onze toestellen mogen niet op de openbare weg geplaatst worden, tenzij de huurder hiervoor de nodige vergunning heeft verkregen of de machine werd uitgerust met een nummerplaat op vraag van de huurder. De machines mogen door de huurder enkel van bestemming verplaatst worden na schriftelijke toestemming van de verhuurder.

Wij leveren de machines met een volle brandstoftank, het bijvullen van brandstof of vervangen van een gasfles wordt gefactureerd aan de huidige marktprijzen.

De huurprijs per dag omvat 7 draaiuren van de machine. Extra werkuren worden aan dagprijs gedeeld door zeven aangerekend per uur.

Huren bij Duma Rent gebeurt op basis van 5 werkdagen per week. Indien u de machines ook gebruikt in het weekend, dient dit gemeld te worden. Deze extra dagen worden dan ook in rekening gebracht bij de facturatie. 

Er zal een reinigingskost in rekening worden gebracht indien de machine vuil of vol aarde terugkeert. 

De transportkosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs, deze worden bij het afsluiten van de huurovereenkomst bepaald.

Per factuur wordt een eco-toeslag van € 2,80 aangerekend. Het gaat om een kleine toeslag in verhouding tot de vele verantwoordelijkheden die wij hebben ter bescherming van het milieu, en de vele acties die wij hiertoe dienen te ondernemen. 

In 2016 heeft de overheid beslist om een nieuw systeem betreffende kilometerheffing in te voeren. Bijgevolg wordt er een extra bedrag van € 10 per rit bij levering en afhaling aangerekend.

De prijzen vermeld op de website zijn exclusief BTW

Er is een mogelijkheid tot betaling met Bancontact en VISA in onze burelen te Marke. 

Via onderstaande link kunt u onze algemene verhuurvoorwaarden consulteren.


Secretaresse- & Vrouwendag bij Duma!

Naar goede gewoonte zet Duma op secretaressedag alle vrouwelijke medewerkers in de bloemetjes. 
Alvast een paar leuke foto’s van deze mooie dag in een deugddoende lentezon!

De ecotoeslag: wat & waarom?

Sinds kort vindt u een ecotoeslag van € 2,80 terug op uw factuur. Deze kleine toeslag dekt een grote lading aan verantwoordelijkheden en te ondernemen acties, zodat wij zo ecologisch verantwoord mogelijk met ons milieu blijven omgaan.

Lees meer

Goed nieuws voor Sacha

Enkele dagen geleden kwam dit Franse krantenartikel onder onze aandacht. Na het lezen van dit schrijnend nieuws over de zeer complexe gezondheidssituatie van de hulpbehoevende Sacha, hebben we ...

Lees meer