Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638

Ons technisch team


Duma Rent beschikt over een uitgebreid aantal eigen service-techniekers, die stuk voor stuk specialisten zijn in hun vakdomein. Bij eventuele problemen kan u ons uiteraard steeds contacteren, wij zorgen ervoor dat er dan zo snel mogelijk een herstelling gebeurt aan het gehuurde toestel, zodat u meteen weer aan de slag kunt.

De service- techniekers zijn allemaal VCA gecertificeerd en proberen u meteen te helpen. Mocht een bepaald onderdeel niet in hun goed uitgeruste servicewagen aanwezig zijn, dan zorgt onze technische dienst ervoor dat dit meteen besteld wordt. Zo zorgen wij voor een grote bedrijfszekerheid van onze machines. Indien een snelle herstelling van het toestel niet mogelijk is, dan kan de machine altijd gewisseld worden.

Indien onze agenda overbezet is, of wanneer we menen dat een bepaalde herstelling door specifieke vaklui dient te gebeuren, dan schakelen we onze externe partners in, zodat we u meteen uit de problemen kunnen helpen.

Ten minste één keer per jaar wordt het materieel gekeurd door een bevoegde instantie (BTV, France Controle) en op regelmatige tijdstippen gebeurt er een periodiek onderhoud aan de machines om storingen voor te zijn. Vanwege onze goede contacten met de fabrikant kunnen we ook steeds een passende oplossing bekomen op korte termijn.

duma rent