Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Over Duma Rent
Onze vestigingen
Werknemers aan het woord
VCA gecertificeerd
Commercieel team
Technisch team
Duma Rent BVBA

Torkonjestraat 23
8510 Marke
BelgiŽ
Tel.: +32 (0)56 222 111
Fax: +32 (0)56 71 61 41
info@dumarent.be

OVER ONS

Technisch team

Via permanente bijscholing garanderen we u een optimaal advies en know how

Duma Rent beschikt over een uitgebreid team van bedreven, VCA-gecertificeerde service-techniekers, steeds paraat om u telefonisch verder te helpen bij een vraag of een probleem. Bovendien staan zij in voor snelle en gerichte interventies in het hele land, waardoor de werken op uw werf bij een eventueel technisch probleem geen vertraging hoeven op te lopen.

Technische vragen of eenvoudige problemen kunnen vaak telefonisch worden opgelost via onze helpdesk. Bij ernstigere problemen schiet ons interventieteam direct in actie. Mocht een bepaald onderdeel niet in hun goed uitgeruste servicewagen aanwezig zijn, dan zorgt onze technische dienst ervoor dat dit meteen besteld wordt. Zo zorgen wij voor een grote bedrijfszekerheid van onze machines. Indien een snelle herstelling van het toestel niet mogelijk is, dan kan de machine altijd vervangen worden.

Indien onze agenda overbezet is, of wanneer we menen dat een bepaalde herstelling door specifieke vaklui dient te gebeuren, dan schakelen we onze externe partners in, zodat we u meteen uit de problemen kunnen helpen.

Ten minste één keer per jaar wordt het materieel gekeurd door een bevoegde instantie (BTV, France Controle). Daarnaast gebeurt er op regelmatige tijdstippen een periodiek onderhoud aan de machines om storingen of problemen preventief uit te sluiten. Vanwege onze goede contacten met de fabrikant kunnen we ook steeds een passende oplossing bekomen op korte termijn.

 


Bekijk onze meest recente prijslijst!

Raadpleeg onze huidige prijslijst door op 'Lees meer' te klikken.

Lees meer
Bijtanken wordt Opladen

De elektrificatie van het verkeer wordt ook stilaan doorgetrokken op de werkvloer. Ook bij Duma Rent is de transitie al geruime tijd ingezet. Vooral bij machines voor binnengebruik, waar dieselmachines vaak geluidsoverlast veroorzaken en geur en trillingen produceren, worden deze nu vervangen door krachtige accu-machines.

Lees meer
Opening 'Duma Rent Paris' in Canly

Om de 'nieuwe vestiging' voor te stellen nodigde 'Duma Rent Parijs' op 23 juni hun klanten uit op een barbecue in Canly.

Lees meer

duma rent