Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Over Duma Rent
Werknemers aan het woord
Commercieel team
Technisch team
Onze vestigingen
VCA gecertificeerd
Duma Rent BVBA

Torkonjestraat 23
8510 Marke
BelgiŽ
Tel.: +32 (0)56 222 111
Fax: +32 (0)56 71 61 41
info@dumarent.be

OVER ONS

Technisch team

Via permanente bijscholing garanderen we u een optimaal advies en know how

Duma Rent beschikt over een uitgebreid team van bedreven, VCA-gecertificeerde service-techniekers, steeds paraat om u telefonisch verder te helpen bij een vraag of een probleem. Bovendien staan zij in voor snelle en gerichte interventies in het hele land, waardoor de werken op uw werf bij een eventueel technisch probleem geen vertraging hoeven op te lopen.

Technische vragen of eenvoudige problemen kunnen vaak telefonisch worden opgelost via onze helpdesk. Bij ernstigere problemen schiet ons interventieteam direct in actie. Mocht een bepaald onderdeel niet in hun goed uitgeruste servicewagen aanwezig zijn, dan zorgt onze technische dienst ervoor dat dit meteen besteld wordt. Zo zorgen wij voor een grote bedrijfszekerheid van onze machines. Indien een snelle herstelling van het toestel niet mogelijk is, dan kan de machine altijd vervangen worden.

Indien onze agenda overbezet is, of wanneer we menen dat een bepaalde herstelling door specifieke vaklui dient te gebeuren, dan schakelen we onze externe partners in, zodat we u meteen uit de problemen kunnen helpen.

Ten minste één keer per jaar wordt het materieel gekeurd door een bevoegde instantie (BTV, France Controle). Daarnaast gebeurt er op regelmatige tijdstippen een periodiek onderhoud aan de machines om storingen of problemen preventief uit te sluiten. Vanwege onze goede contacten met de fabrikant kunnen we ook steeds een passende oplossing bekomen op korte termijn.

 


Dumagazine 16

De 16de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Duma Rent op Matexpo 2019

Van 11 tot 15 december 2019 waren wij naar goede gewoonte aanwezig op MATEXPO in Kortrijk XPO.

Lees meer

NIEUW in ons gamma: de transporter KUBOTA RTV900X

Dit robuuste en comfortabele voertuig biedt plaats aan 2 personen en heeft een laadbak die tot 500 kg aan materiaal kan vervoeren + een trekhaak voor aanhangwagens (trekvermogen van max 1 ton).

Lees meer