Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Over Duma Rent
Werknemers aan het woord
Commercieel team
Technisch team
Onze vestigingen
VCA gecertificeerd
Duma Rent BVBA

Torkonjestraat 23
8510 Marke
BelgiŽ
Tel.: +32 (0)56 222 111
Fax: +32 (0)56 71 61 41
info@dumarent.be

OVER ONS


VCA gecertificeerd

Wij zijn met uw veiligheid begaan

De VCA ("Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers") is een label voor aannemers en aanverwante bedrijven uit de bouwsector dat aangeeft dat zij aan alle normen, wetten en regelgevingen voldoen met betrekking tot de veiligheid, de gezondheid en het welzijn in de ruimste zin. Het VCA label slaat onder andere op werkmethodes en gevolgde procedures, maar definieert tevens aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk of op de werf te verhogen.

Het VCA label vormt voor Duma Rent de bekroning van een jarenlang bewust aangehouden bedrijfspolitiek. Het toegekende VCA label is onderhevig aan een permanente en regelmatige evaluatie, waardoor we bij Duma Rent de in dit kader verworven kennis en ervaring steeds up-to-date houden. De veiligheidsinstructies en de trainingen die we geven aan onze klanten, maken hier een belangrijk deel van uit, naast de vele controles op de goede en veilige werking van onze machines.

Dankzij het VCA label van Duma Rent kunt u met de meest betrouwbare, perfect functionerende machines aan de slag en dit in extreem veilige omstandigheden.


Secretaresse- & Vrouwendag bij Duma!

Naar goede gewoonte zet Duma op secretaressedag alle vrouwelijke medewerkers in de bloemetjes. 
Alvast een paar leuke foto’s van deze mooie dag in een deugddoende lentezon!

De ecotoeslag: wat & waarom?

Sinds kort vindt u een ecotoeslag van € 2,80 terug op uw factuur. Deze kleine toeslag dekt een grote lading aan verantwoordelijkheden en te ondernemen acties, zodat wij zo ecologisch verantwoord mogelijk met ons milieu blijven omgaan.

Lees meer

Goed nieuws voor Sacha

Enkele dagen geleden kwam dit Franse krantenartikel onder onze aandacht. Na het lezen van dit schrijnend nieuws over de zeer complexe gezondheidssituatie van de hulpbehoevende Sacha, hebben we ...

Lees meer