Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Over Duma Rent
Onze vestigingen
Werknemers aan het woord
VCA gecertificeerd
Commercieel team
Technisch team
Duma Rent BVBA

Torkonjestraat 23
8510 Marke
BelgiŽ
Tel.: +32 (0)56 222 111
Fax: +32 (0)56 71 61 41
info@dumarent.be

OVER ONS


VCA gecertificeerd

Wij zijn met uw veiligheid begaan

De VCA ("Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers") is een label voor aannemers en aanverwante bedrijven uit de bouwsector dat aangeeft dat zij aan alle normen, wetten en regelgevingen voldoen met betrekking tot de veiligheid, de gezondheid en het welzijn in de ruimste zin. Het VCA label slaat onder andere op werkmethodes en gevolgde procedures, maar definieert tevens aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk of op de werf te verhogen.

Het VCA label vormt voor Duma Rent de bekroning van een jarenlang bewust aangehouden bedrijfspolitiek. Het toegekende VCA label is onderhevig aan een permanente en regelmatige evaluatie, waardoor we bij Duma Rent de in dit kader verworven kennis en ervaring steeds up-to-date houden. De veiligheidsinstructies en de trainingen die we geven aan onze klanten, maken hier een belangrijk deel van uit, naast de vele controles op de goede en veilige werking van onze machines.

Dankzij het VCA label van Duma Rent kunt u met de meest betrouwbare, perfect functionerende machines aan de slag en dit in extreem veilige omstandigheden.


Bekijk onze meest recente prijslijst!

Raadpleeg onze huidige prijslijst door op 'Lees meer' te klikken.

Lees meer
Bijtanken wordt Opladen

De elektrificatie van het verkeer wordt ook stilaan doorgetrokken op de werkvloer. Ook bij Duma Rent is de transitie al geruime tijd ingezet. Vooral bij machines voor binnengebruik, waar dieselmachines vaak geluidsoverlast veroorzaken en geur en trillingen produceren, worden deze nu vervangen door krachtige accu-machines.

Lees meer
Opening 'Duma Rent Paris' in Canly

Om de 'nieuwe vestiging' voor te stellen nodigde 'Duma Rent Parijs' op 23 juni hun klanten uit op een barbecue in Canly.

Lees meer

duma rent