Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638

Dumagazine 16

De 16de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Duma Rent op Matexpo 2019

Van 11 tot 15 december 2019 waren wij naar goede gewoonte aanwezig op MATEXPO in Kortrijk XPO.

Lees meer

NIEUW in ons gamma: de transporter KUBOTA RTV900X

Dit robuuste en comfortabele voertuig biedt plaats aan 2 personen en heeft een laadbak die tot 500 kg aan materiaal kan vervoeren + een trekhaak voor aanhangwagens (trekvermogen van max 1 ton).

Lees meer

VIDEO: MOROOKA MST-2200VDR in actie

Met een bovenstel dat moeiteloos 360° kan roteren een een laadvermogen van maar liefst 11000 kg is deze dumper op rupsen de ideale partner voor alle groot grondverzet.

Lees meer

VIDEO Roterende verreiker verplaatst iconische Brusselse draak

Bekijk de volledige TV Brussel-reportage van deze verhuis via de bijgevoegde link.

Lees meer

Video oogst lentehoning 2018

Met onze Dumabijen geven wij de natuur graag een duwtje in de rug, én we krijgen er een prachtig product voor in de plaats. In deze video ziet u hoe de lentehoning wordt geoogst.

Lees meer

NIEUW: CMC spinrupshoogwerkers

Duma Rent kocht 10 spinrupshoogwerkers bij de Italiaanse fabrikant CMC. Deze machines kunnen zowel met Kubota dieselmotor of elektrisch via het stroomnet worden aangedreven.

Lees meer

Nieuw: KLUBB hoogwerkers op bestelwagen

Duma Rent heeft zijn vloot uitgebreid met 22 KLUB hoogwerkers waarvan 20 stuks op bestelwagen en 2 stuks op terreinwagen.

Lees meer

Bekijk onze meest recente prijslijst!

Raadpleeg onze huidige prijslijst door op 'Lees meer' te klikken.

Lees meer

Dumagazine 15

De 15de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Nieuw: The Beast !

Onze nieuwe krachtpatser!

Lees meer

Ontdek Dumagazine 14

De 14de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Ontdek Dumagazine 13

Ons 13de Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengt Duma Rent een eigen magazine uit, met een mix van technische informatie over de machines en algemene artikels over het bedrijf en zijn klanten.

Lees meer

Ontdek Dumagazine 12

De 12de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten. Klik op lees meer om Dumagazine 12 te ontdekken.

Lees meer

Ontdek Dumagazine 11

De 11de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Ontdek Dumagazine 10

De 10de versie van ons Dumagazine is verschenen! Tweemaal per jaar brengen wij een eigen magazine uit. Dit bevat een mix van technische informatie over de machines uit ons aanbod en algemene artikels over het bedrijf en onze klanten.

Lees meer

Stipte levering op locatie

De logistieke ervaring die we in 4 decennia wisten op te bouwen, staat garant voor een stipte levering van de bouwmachines op uw locatie, zowel in binnen- als in buitenland. Wij passen ons aan aan de planning van uw werf en niet andersom!

Lees meer

Grensoverschrijdend

Naast de Belgische hoofdzetel in Marke beschikt Duma Rent over een volledig uitgebouwde vestiging in het Franse Dunkerque. Daarnaast zijn er verschillende depots verspreid over beide landen. Zo kunnen wij u steeds optimaal van dienst zijn.

Lees meer

Coming Events 2020

In 2020 zijn wij aanwezig op 3 internationale vakbeurzen: LOGIMAT (Stuttgart), CEMAT (Hannover) & APEX (Maastricht).

Lees meer

Ons technisch team

Een twintigkoppig team van bedreven service-techniekers staat klaar om u verder te helpen met info en advies over onze bouwmachines of met een snelle interventie op uw werf. Zo wordt elk mogelijk oponthoud tot een absoluut minimum beperkt.

Lees meer

Online prijsaanvraag

U kunt ons volledige verhuuraanbod eenvoudig raadplegen op deze website. Kies de gewenste machine, selecteer de benodigde toebehoren en verzend uw aanvraag. Wij bezorgen u dan snel een gepaste offerte.

Lees meer

Bedrijfsfilm Duma Rent

Uw specialist in de verhuur van machines voor bouw en industrie.

Lees meer

Huur nu onze 38 Ton graafmachine!

Duma Rent heeft een nieuw pronkstuk opgenomen in zijn verhuurgamma. U kan vanaf heden bij ons een 38 ton rupskraan huren voor korte, middellange of lange termijn. De graafmachine in kwestie is Kobelco SK 350 LC-9. Ontdek hier de foto's en verdere informatie over deze graafkraan.

Lees meer

NIEUW: CTE hoogwerkers

Duma Rent heeft zijn gamma hoogwerkers op bestelwagen uitgebreid met 20 stuks van het merk CTE. Er werden 15 telescopen van 18 meter en 5 kniktelescopen van 20 meter aangekocht.

Lees meer