Verhuurmachines voor bouw en industrie
West-Vlaanderen
056 222 111
Oost-Vlaanderen
09 228 28 22
Brussel
02 705 05 09
Antwerpen
03 887 87 81
Charleroi
071 333 638
Mobiele laadkaaien
Prijs vanaf Weekprijs Vanaf 4 weken
Draagverm. : 16000 kg
Draagverm. : 12000 kg
Is een toestel die de mogelijkheid biedt om vrachtwagens/containers te laden of te lossen door middel van een heftruck. Dankzij de kleine helling kan men de heftruck binnenrijden in de laadruimte om zo de goederen te behandelen. De laadkaai is eenvoudig te verplaatsen door middel van een transportbeugel en een heftruck. Dit is DE betaalbare en betrouwbare oplossing ter vervanging van een vaste laad/loskaai!


Mobiele laadbrug of laadkaai huren?

U zou graag een mobiele laadramp, laadbrug of laadkaai huren? Dan vindt u bij Duma Rent de perfecte oplossing! U kan bij ons immers een mobiele laadkaai huren voor korte of langlopende projecten! Wij verhuren de recentste mobiele laadkaaien van het merk GS met laadcapaciteiten van 12 tot 16 ton. Huur een mobiele laadkaai bij Duma Rent en onze transportdienst zal uw gehuurde laadramp op tijd bij u afleveren en ophalen.

Waarom een mobiele laadkaai of laadbrug huren?

U kan een mobiele laadkaai huren om gemakkelijk en efficiŽnt vrachtwagens of containers te laden of te lossen met een heftruck. Dankzij de kleine helling van de laadbrug kan men met de heftruck binnenrijden in de laadruimte om de goederen of materialen te behandelen. De mobiele laadramp is eenvoudig te verplaatsen door middel van een transportbeugel en een heftruck. Een mobiele laadbrug huren is de beste, betrouwbaarste & betaalbaarste oplossing ter vervangen van een vaste laadkaai of laadbrug.

Hoe kan een mobiele laadkaai huren?

Hieronder vindt u een overzicht van de laadbruggen die Duma Rent verhuurt. Als u op het type laadramp klikt, komt u terecht op de detailpagina van elke mobiele laadkaai. Daar vindt u de technische fiche, de handleiding en de prijzen terug. U kan op deze pagina ook een aanvraag doen om een laadkaai te huren. Als u nog vragen hebt over het huren van een laadramp, contacteer dan vrijblijvend onze verhuuradviseurs via 056 222 111 of vul ons contactformulier in. 

U kan echter niet alleen een mobiele laadbrug huren bij Duma Rent! Ontdek ook onze gewone heftrucks, grote heftrucks, vaste verreikers, roterende verreikers, reachtrucks of stapelaars! 

Tips, verzekering en voorwaarden bij het huren van een mobiele laadbrug

  • U wilt een mobiele laadramp huren? Lees dan ook even onze praktische tips bij het huren.
  • Met onze verzekering kan u een mobiele laadkaai huren met een gerust gemoed! Ontdek alles over onze huurverzekering.
  • U zal een mobiele laadbrug huren bij Duma Rent? Raadpleeg dan ook onze algemene verhuurvoorwaarden.


duma rent